Om du undrar över någonting beträffande våra unika produkter eller vill veta om dina idéer är praktiskt genomförbara, så kontakta oss gärna. Glöm bara inte din mailadress om du vill ha en katalog eller liknande information från oss på Compact Living Butiken.

Har du frågor angående våra produkter nås vi på E-post: kundtjänst@compactliving-butiken.se


Vi erbjuder Er ett exklusivt utbud på compact living baserade lösningar med ett brett sortiment av sängskåp, loftsängar i alla typer och storlekar, material och design. Vi har också sängskåpsbeslaget - Sesam Polo och sängstativet - Sesam Lyx.

Dessutom har vi alla tillbehör för hemmet så som kuddar, överkast, sänglakan, sängbord, lampor och mycket mera i vår specialbutik på södermalm. Titta gärna vidare på vår länksida där länkar till flera av våra samarbetspartners finns, eftersom vi har allt för dina egna unika önskemål av compact living.

Vi har valt att lägga ut en del av våra unika produkter och dom finns under följande namn: Clei, Smartbeds, Yousee - Sängspecialisten, Livingspace, Dunlopillo, MilanoBedding, Campeggi, Loftis, Grange, Quickbed, Flyline, Boknäs samt Sängskåpet & Sängmakarna.

Kontakta oss gärna för personlig konsultation på Södermalm genom att beställa hembesök via vår mailadress: info@compact-livingbutiken.se

Det går givetvis bra att beställ tid då du/ni har egna idéer ni vill ha hjälp från Compact Living Butiken.


   
       

Compact Living Butiken 

Obs! Vi kommer öppna ett nytt showroom och specialbutik på Södermalm och återkommer då detta är klart till alla våra kunder.

Vi nås under tiden via hemsidan och våran mail innan nya butiken är klar.

E-post: info@compact-livingbutiken.se


Maila oss gärna för andra önskelmål om öppettider då ovan inte fungerar för er.

Val av säng, madrass, plymår:
Sängmakarna hos oss är alla utbildade sängmakare och sängspecialister. 
Vi hjäper dig gärna att hitta den lösning som passar just dig och som får plats.

Det handlar naturligtvis om sängen och att kunna sova skönt. Många människor tar för givet att vi alltid har plats för den
i våra hem, men så är inte alltid fallet i alla delar av världen.
Livingspace ™

 

Vi kommer även efter våra kunders alla önskemål öppan en onlinshop då vi har fått mer löpande förfrågningar om våra unika platsbesparande produkter från Clei, Smartbeds & Yousee - Sängspecialisten.

   


Hjärtligt välkommen in till oss på Compact Living Butiken - Södermalm i Stockholm.